3/16/2015

Veckan börjar med barnvagnspromenad


Veckan skulle inte ha kunnat börja bättre, med en hurtig barnvagnspromenad direkt på morgonen. En bra början på dagen och veckan. Fast jag inte ät någon morgonmänniskan har jag alltid tyckt om att röra på mig på morgonen. Vad pigg man känner sig eferåt.

Jag fick en träningsklocka av min för några år sedan till julklapp. Antar att det var menat som en liten vink.. Jag har någon enkel modell av märket Suunto. Den är helt ok, man får ett träningsprogram enligt vikt/längd och kondition. När jag har den på mig fuskar jag inte. Då rör jag på mig så att jag får pulsen upp och håller på så länge jag ska enligt mitt motionsprogram. Och så blir man ju lite glad efter träningen, när man får beröm.

Det dåliga med barnvagnspromenad är då man inte kan röra på armarna. Idag gjorde jag ett kort Yoga kundaliini passa ännu efter promenaden. Det är det bästa för min rygg. Min rygg skrek efter rörelse.

Nu nästan tre månader efter förlossning känner jag att jag kan röra mig igen normalt. Ingen foglossningsmäsrta längre, ryggen tillochmed höll ihop. Nu ska det motioneras, nu finns det inga svepskäl.

1 kommentar:

  1. En sån vore bra! Vad kul med feedback genast :) heja Daniela!

    SvaraRadera